Επεξεργασία επιφάνειας

Η BOEN δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος καθ όλη τη διάρκεια της παραγωγής. Κανένα βερνίκι ή λάδι δεν εκπέμπει αέρια βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Live Pure

ICON Live Pure 99x103px RGB PNGΤο βερνίκι Live Pure είναι προϊόν καινοτομίας και τελευταίας τεχνολογίας που δίνει στο παρκέ μια ultra matt υφή. Τα υγρά, η βρωμιά  οι λεκέδες και τα χημικά δεν διαπερνούν την επιφάνεια του παρκέ, το οποίο φαίνεται παργματικά τόσο φυσικό σαν μα μην έχει καθόλου επεξεργασία.Το Live Pure έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ακτίνες UV από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό βερνίκι ή λάδι.


Live Matt

ICON Live Matt 92x138px RGB PNGΜatt αποτέλεσμα που κάνει το ξύλο να φαίνεται πιο φυσικό. Είναι το ίδιο ανθεκτικό με live satin αλλά είναι λιγότερο γυαλιστερό. Φυσική αίσθηση και ανθεκτικότητα.


Live Satin

ICON Live Satin 92x138px RGB PNGΤο βερνίκι Live Satin δημιουργεί ορισμένες ιδιότητες στο παρκέ που αποτελούν πραγματική ένδειξη της ποιότητας του φινιρίματος.Το αποτέλεσμα είναι σατινέ και όχι πολύ γυαλιστερό. Οι διαστάσεις του ξύλου μπορεί να αλλάξουν εξαιτίας κλιματολογικών συνθηκών. Αναπτύξαμε ένα φινίρισμα ανώτερης ποιότητας που προστατεύει από τα γρατσουνίσματα. Τα υλικά λουστραρίσματος που χρησιμοποιεί ο οίκος ΒΟΕΝ δημιουργούν πολύ σκληρή επιφάνεια επίστρωσης, κατάλληλη για χώρους με υψηλό φόρτο.

Τα υλικά επίστρωσης είναι ελεύθερα από διαλύτες και φορμαλδεύδη, γεγονός που εξυπακούεται για ένα φυσικό προϊόν.


Live Natural

Live Natural pngΤο λάδι είναι φυσικό προϊόν φτιαγμένο από ανανεώσιμα υλικά όπως λάδι λουλουδιών, λάδι σόγιας , κερί carnauba , κερί μέλισσας και άλλα ξηρά υλικά. Με υπεριώδη φώτα (UV) ενδυναμώνουμε τις επιφάνειες λαδιού. Το νερό , η βρωμιά και οι λεκέδες δεν διαπερνούν την επιφάνεια(DIN 68861). Η επιφάνεια με προστασία λαδιού είναι απαλλαγμένη από επιβλαβείς εκπομπές και πληροί τις αυστηρότερες για την υγιεινή της κατοικίας .