Ένας φυσικός κόσμος φτιαγμένος απο ξύλο.

Πατώματα - Παρκέ

100% Φυσικό Παρκέ

Η ιστορία της Boen παρκέ είναι η ιστορία ανθρώπων που δουλεύουν με μεράκι, πίστη και αγάπη προς την φύση από τονο 17ο αιώνα. Επί 370 χρόνια, οι άνθρωποι της Boen δουλεύουν το ξύλο διατηρώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα. Η ιστορία της Boen είναι παράδοση επινοητικότητας και καινοτομίας στην κατασκευή του παρκέ.

Αξίες

Εδώ και αιώνες οι άνθρωποι της Boen επενδύουν χρόνο και προσπάθεια στην ανάπτυξη και εύρεση των καλύτερων λύσεων την κατασκευή των καλύτερων παρκέ, έχοντας πάντα ως βασική αρχή το σεβασμό στο πολιτισμό και την φύση. Οι πρώτες ύλες υπήρξαν ανέκαθεν το κλειδί για την δημιουργία της Boen. Τα παρκέτα της Boen είναι σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις, στο σπίτι, το γραφείο , σε γυμναστήρια και χώρους βαριάς επαγγελματικής χρήσης. Ένα παρκέ είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό πάτωμα. Είναι ζωντανό και πρέπει να έχει αντοχή στον χρόνο.

Παρκέ & Καινοτομία

Οι τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση αλλάζουν και κατά συνέπεια ,αλλάζουν οι επεξεργασίες και τα χρώματα στα παρκέτα. Η Boen θα συνεχίζει να προσφέρει αναβαθμισμένα προϊόντα και ιδιαίτερες συλλογές πατωμάτων παρκέ, ανταποκρινόμενη στις νέες διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές τάσεις.

Τεχνολογία - Εμπειρία

Για μας οι αδιάκοπες δοκιμές των παρκέ μας είναι άμεσος στόχος, για να γνωρίζουμε πως πραγματικά λειτουργού και συμπεριφέρονται. Το εξειδικευμένο δυναμικό της Boen, έχει αναπτύξει μεθόδους παραγωγής και τοποθέτησης για διασφαλίσει παρκέτα που διαρκούν στο χρόνο. Στόχος μας είναι τα παρκέτα της Boen να διαρκέσουν για πάρα πολλά χρόνια.

Εξυπηρέτηση

Η Boen θέλει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσα από μια σειρά παρκέ υψηλών προδιαγραφών. Η εμπιστοσύνη είναι φυσικό επακόλουθο όταν κάνουμε πράξη αυτό που πρεσβεύουμε.